Resultaten voor stof laten bedrukken

stof laten bedrukken
Nieuwe dienst laat klanten zelf stoffen ontwerpen en printen Textilia.
Het Brabantse bedrijf Print Unlimited heeft een nieuwe dienst gelanceerd, Passion-Prints. Klanten kunnen daarmee hun eigen stoffen ontwerpen en laten printen. Dat kan al vanaf één meter. Hiermee is Passion-Prints de eerste stoffenleverancier die het printen van stoffen in kleine oplages aanbiedt. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Hoe werkt het? Eerst kies je een eigen afbeelding, foto of een scan. Via een handige tool op de website kun je vervolgens het soort stof kiezen en kun je je zelfgekozen print uploaden.
Winactie: je eigen stof laten bedrukken Allihoppa.
Ik werd er heel vrolijk van toen ik het pakketje met mijn zelfontworpen stof thuis kreeg en er een tafelloper van kon maken. Dat ontbijt een stuk gezelliger! En wat is nu het leuke: ook jij kunt je eigen stof ontwerpen en laten bedrukken.
Stof laten bedrukken, borduren.show gordijnen Maine Coon nl.
7 jan 2007 Berichten.: Ik wil de naam op stof laten borduren bedrukken, voor show gordijnen, wie heeft er tips voor mij waar ik dat kan laten doen? Klik om te vergroten. Google eens op borduren/bedrukken, weet zeker dat je een adresje vind.
ZEEBRA-ZEEFDRUK EDE.
Wat het kost om uw opdracht door ZEEBRA te laten drukken, hangt af van.: het formaat van uw beeld. Dit bepaalt met welk formaat zeef we gaan drukken. De maat van de kleinste zeef is 30 x 40 cm. De standaard-maat voor het drukken van metrages is 80 cm breed x 170 cm hoog. Met een XL-zeef drukt ZEEBRA tot 130 cm breed en 180 cm hoog. het aantal meters te bedrukken stof.
stof laten bedrukken nijmegen Kwestievanlef Textieldrukkerij Nijmegen Kwestie van Lef Reclame Meer!
foto bedrukken nijmegen. foto ergens op laten drukken nijmegen. foto op kleding nijmegen. foto op stof nijmegen. goedkoop bedrukken nijmegen. goedkoop drukwerk nijmegen. goedkoop kleding bedrukken nijmegen. goedkoop kleding laten bedrukken nijmegen. goedkoop kleding laten maken nijmegen. goedkoop textiel bedrukken nijmegen.
Ontwerp je eigen stof! Knipmode.
Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen. Ontwerp je eigen stof! Marlou Jacobs januari 12, 2016. Zelf stoffen laten bedrukken; het leek altijd zon ver-van-mijn-bed-show. Maar inmiddels is het proces heel laagdrempelig geworden en zelfs voor enkele meters makkelijk te doen.
Stoffen laten bedrukken en naaiatelier.
Onderwerp: Stoffen laten bedrukken en naaiatelier 321 keer gelezen. Stoffen laten bedrukken en naaiatelier. essienab36 Gepost op: 18 mei 2016, 1631.: Ik heb een sjalenlijn en wil graag mijn eigen ontwerpen laten bedrukken op stof en tevens laten naaien in een atelier.
Foto op doek laten drukken bestellen Drukwerkdeal.nl.
Decotex B1-brandvertragend: een compact doek met een mooie uitstraling en een fijne textuur, waardoor scherpe prints mogelijk zijn. Vlaggendoek B1-brandvertragend: een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor je afbeelding ook op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is. Met of zonder vlaggensysteem.

Contacteer ons