Zoeken naar stof laten bedrukken

stof laten bedrukken
Foto op doek laten drukken bestellen Drukwerkdeal.nl.
De print breekt niet bij kreuken en vouwen dankzij de sublimatietechniek. Zowel licht en wasecht als water en weerbestendig. Voor indoor en outdoor gebruik. Verschillende toepassingen vereisen natuurlijk verschillende afwerkingen. Je kunt decotex laten schoonsnijden hotknifen of tunnelzomen. Ook kun je het laten afwerken met een siliconen pees of met klittenband rondom. Naadloos tot 2.40 meter breed. Decotex heeft een maximale breedtemaat van 2.50 meter met een maximale printmaat van 2.40 meter. Eindeloos breed in meerdere banen. Een doek printen van breder dan 2.40 meter is ook mogelijk! Deze wordt dan vervaardigd uit meerdere banen. Vlag of spandoek uithangen? Dan is vlaggendoek een uitstekende keuze. Print aan beide zijden zichtbaar 90% doorschijnend. De print breekt niet bij kreuken en vouwen dankzij de sublimatietechniek.
Stof bedrukken.
jurkje voor uw dochter. het bekleden van een bank. het maken van een kussen enz? Dan kunt U terecht bij www.passion-prints.com. Zoekt U als bedrijf een leverancier voor uw stoffen? Wilt U in uw collectie gebruik maken van een print? Dan kunt U bij www.printunlimited.nl terecht. Bent U zoekende naar een design waarvan u volume wilt afnemen? We hebben meer dan 1000 designs waar U uit kunt kiezen. Deze kunnen we digitaal of met zeefdruk voor u produceren. U kunt kiezen uit een ruime collectie katoen zijde en polyester stoffen.
Stof laten bedrukken Stof bedrukken Ontwerp je eigen stof Katoen Bedrukken.
Stof bedrukken Ontwerp je eigen stof. Wat is er leuker dan stof laten bedrukken en daar je eigen kleding gordijnen tafelkleed of kussens van te maken? Hier kun je je eigen ontworpen stof maken.
Jouw eigen ontwerpen op stof gedrukt Print Unlimited.
Jouw eigen ontwerpen op. Jouw eigen ontwerpen op stof gedrukt. Print Unlimited print uitsluitend voor professionals in opdracht stoffen voor gebruik in mode interieur design theater en kunst. Studenten die in deze creatieve vakken studeren kunnen bij ons ook hun ontwerpen laten printen. Kijk welke stoffen je kan gebruiken. Ben je benieuwd wat andere designers gerealiseerd hebben met prints van Print Unlimited kijk dan eens in het Portfolio.
Winactie je eigen stof laten bedrukken Allihoppa.
Omdat het deze week feest is allihoppa.nl is immers net online geef ik de hele week hele leuke cadeaus weg. Elke dag nieuwe kansen op mooie spullen! Zelf mijn eigen stoffen ontwerpen en laten bedrukken vond ik zo ontzettend leuk. Je herinnert je misschien nog wel mijn elandjesstof? Ik werd er heel vrolijk van toen ik het pakketje met mijn zelfontworpen stof thuis kreeg en er een tafelloper van kon maken. Dat ontbijt een stuk gezelliger! En wat is nu het leuke ook jij kunt je eigen stof ontwerpen en laten bedrukken.
Ontwerp je eigen stof met Spoonflower Like Love it!
Daar gaan wij nu verandering in brengen. Spoonflower.com biedt namelijk zo iets leuks dat we je het niet kunnen ontzeggen. Op deze website kun je ontwerp je namelijk je eigen stof om hem vervolgens ten laten drukken. Zonder dat je meteen een rol van 20 meter moet afnemen. Super als je voor dat ene DYI-project al weken op zoek bent naar een stofje dat niemand ooit geproduceerd lijkt te hebben. Is ontwerpen niet zo jouw ding? Spoonflower.com biedt je ook de mogelijkheid om stoffen van ontwerpers die je voorgingen te kopen. Je koopt al een yard vanaf 1575. Bestel je eigen stof op Spoonflower.com. haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap.
Print Meubelstof Wij Drukken Elk Ontwerp In De Hoogste Kwaliteit.
Met print stof zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op de meubelstof van bank tot stoel of kussen. Of op akoestische panelen. Laat ons u inspireren. Van ontwerp naar duurzame oplossing. Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van interieurstoffen gaat! Van elk project maken we een succes. We gaan geen uitdaging uit de weg. Elk ontwerp fotorealistisch geprint. Een unieke foto op meubelstof laten printen? Prints van Oranje maakt het mogelijk.
Textieldruk dos en donts Groenewas.
Om deze redenen raden we je aan om het te printen oppervlakte uit de buurt te houden van naden zakken en ritsen. Kledingstukken die zich slecht met Discharge laten bedrukken. Niet alle kleuren textiel laten zich even goed dischargen. We hebben uitvoerige testen uitgevoerd om te evalueren welke kleuren textiel zich niet laten bedrukken met Discharge inkten. Door de intensiteit / verzadiging van verfstoffen in een bepaalde kleur stof laten de volgende kleuren zich slecht dischargen. Royal Blue Azur Purple Mid Heather Blue Dark Heather Blue Mid Heather Green Dark Heather Indigo Kelly Green Dark Heather Denim Ocean Depth.

Contacteer ons