Resultaten voor stof laten bedrukken

stof laten bedrukken
Stof bedrukken met je unieke ontwerp op diverse soorten stof.
Digitaal Stof Bedrukken. Stof per meter laten bedrukken. Stof Bedrukken met een snelle doorlooptijd. Bestel ons Swatch Pack. Op maat gemaakte textieldruk met jouw ontwerpen, patronen, foto's' of andere afbeeldingen. Laat je eigen textielontwerp full colour drukken, zonder minimum bestelling.
Ontwerp je eigen stof! Knipmode.
Ontwerp je eigen stof! Marsha Van Bodegraven januari 12, 2016. Zelf stoffen laten bedrukken; het leek altijd zon ver-van-mijn-bed-show. Maar inmiddels is het proces heel laagdrempelig geworden en zelfs voor enkele meters makkelijk te doen. Marian en ik zijn op bezoek geweest bij het Nederlandse bedrijf Print Unlimited, waar zowel grote namen in de modewereld, als ook kleinere en beginnende ontwerpers hun eigen fotos en ontwerpen op stoffen kunnen laten printen.
Nieuwe dienst laat klanten zelf stoffen ontwerpen en printen Textilia.
Klanten kunnen daarmee hun eigen stoffen ontwerpen en laten printen. Dat kan al vanaf één meter. Hiermee is Passion-Prints de eerste stoffenleverancier die het printen van stoffen in kleine oplages aanbiedt. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Hoe werkt het? Eerst kies je een eigen afbeelding, foto of een scan. Via een handige tool op de website kun je vervolgens het soort stof kiezen en kun je je zelfgekozen print uploaden.
Textieldruk dos en donts Groenewas.
Niet alle kleuren textiel laten zich even goed dischargen. We hebben uitvoerige testen uitgevoerd om te evalueren welke kleuren textiel zich niet laten bedrukken met Discharge inkten. Door de intensiteit / verzadiging van verfstoffen in een bepaalde kleur stof, laten de volgende kleuren zich slecht dischargen.:
Online stoffenjacht: bestellen in het buitenland Maak Het Met Rachel.
Je kunt er je eigen custom stof laten bedrukken, of kiezen uit duizenden gave prints, op de stofkwalitiet die jij wilt. Ik heb er een poos geleden regelmatig heengeklikt om even te kwijlen. Je kunt er trouwens ook behang en inpakpapier laten bedrukken.
stof laten bedrukken nijmegen Kwestievanlef Textieldrukkerij Nijmegen Kwestie van Lef Reclame Meer!
foto bedrukken nijmegen. foto ergens op laten drukken nijmegen. foto op kleding nijmegen. foto op stof nijmegen. goedkoop bedrukken nijmegen. goedkoop drukwerk nijmegen. goedkoop kleding bedrukken nijmegen. goedkoop kleding laten bedrukken nijmegen. goedkoop kleding laten maken nijmegen. goedkoop textiel bedrukken nijmegen.
Stoffen printen per meter Sign Magazine.
Nieuw van Print Unlimited is de internetdienst Passion-Prints, waarmee modeontwerpers en creatievelingen nu ook kleine oplages vanaf één meter van allerlei stoffen kunnen ontwerpen en laten printen. Passion-Prints bevat bovendien een ontwerpprogramma om eenvoudig zelf stoffen te ontwerpen en de juiste drukbestanden te produceren. Binnen de website Passion-Prints zijn natuurlijk ook professionele ontwerpbestanden te uploaden. Digitaal en zeefdruk. Print Unlimited print ontwerpen via digitale print en zeefdruk op uiteenlopende stoffen voor de internationale mode en interieurmarkt. Print Unlimited heeft gangbare modemerken, maar ook exclusieve ontwerpers uit de hele wereld als klant. Stoffen, verkrijgbaar in tientallen professionele kwaliteiten, worden over de hele wereld verzonden. Horn of Plenty overhemd. Een mooi praktijkvoorbeeld zijn de Horn of Plenty overhemden. Voor de opening van De Markthal in. Foto: Frank aan de Stegge. Rotterdam deed Geertje Dokter van Studio Dokter een beroep op Print Unlimited. Geertje Dokter maakte de schetsen voor 200 overhemden op basis van de afbeelding genaamd Horn of Plenty die op de binnengevel van De Markthal prijkt. De stof voor de overhemden liet ze bedrukken bij Print Unlimited.
Foto op doek laten drukken Drukwerkdeal.nl.
Canvas B2-brandvertragend: een stevige textielsoort, vervaardigd van hoogwaardig katoen. Decotex B1-brandvertragend: een compact doek met een mooie uitstraling en een fijne textuur, waardoor scherpe prints mogelijk zijn. Vlaggendoek B1-brandvertragend: een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor je afbeelding ook op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is.

Contacteer ons