Op zoek naar rompertje met naam?

rompertje met naam
Romper korte mouw met naam bedrukt.
Romper korte mouw met naam bedrukt. Romper korte mouw met naam bedrukt. Mooi rompertje met korte mouw in diverse kleuren en maten. Rompertje bedrukt met eigen tekst, naam en/of afbeelding. 100% gekamd katoen. Envelop halsopening met 3 nickelvrije drukkers aan de onderkant.
Romper bedrukken met naam en foto YourSurprise.
Dankzij het super zachte biologische katoen en envelop halsopening is het rompertje super comfortabel en van waanzinnige kwaliteit. En de drie drukknoopjes hebben de kleur van de stof, dus jouw kleintje is helemaal fashionable met een persoonlijk en uniek rompertje.
rompers met naam simply colors.
Wat is nu leuker dan een rompertje bedrukken met naam of tekst. De rompers bij simply colors zijn verkrijgbaar van maat 50 t/m maat 104 in 13 verschillende kleuren. Je kunt alle mogelijke teksten bedrukken zoals ik word grote zus of ik word grote broer.
rompertje met naam en afbeelding.
Rompertje met naam en afbeelding bedrukt. Rompertje met naam en afbeelding bedrukt. Schrijf een review over dit product. Baby rompertje met naam en afbeelding naar keuze. Heerlijk zacht zijn deze mooie rompertjes. Ze worden bedrukt met de afbeelding van jouw keuze.
Nieuw bij HEMA: rompertjes met naam recensie TrotseMoeders: magazine voor moeders door moeders.
En nu is aan de collectie rompertjes de optie toegevoegd om ze te personaliseren. Met andere woorden: je kunt de naam van je kindje op het rompertje laten afdrukken. Wat een leuk idee, een rompertje met een afbeelding van Jip en Janneke en dan ook nog de naam van je kindje!
Baby romper met naam. Vandaag besteld, morgen in huis! Tip!
Baby rompertje bedrukken. Baby rompertje maken. Baby rompertje met tekst. Baby rompertje smoking. Baby rompertjes kopen. Rompertje met foto. Rompertje met naam. Rompertje met tekst. Baby rompertjes valt in de prijzen! De leukste baby rompertjes zijn te vinden via onze website!
ROMPERTJE MET FOTO ONTWERPEN, 1 DAG LEVERTIJD! ROMPERTJE BEDRUKKEN, 1 DAG LEVERTIJD.
Laat een mooie foto of afbeelding vastleggen op een rompertje voor de baby! Plaats je foto op onze website, en vertel ons op welke kleur romper jij deze foto gedrukt wilt hebben. Geen foto bij de hand? Zonder foto een uniek rompertje met naam maken kan ook!
Rompertje bedrukken Rompertje met naam of foto!
Wat erg veel gedaan wordt is om zijn of haar naam op een rompertje te laten bedrukken, dit kan bijvoorbeeld erg leuk zijn om dit in combinatie te doen met een leuke baby badjas of een mooie bijpassende badcape met naam in dezelfde kleur.

Contacteer ons