Meer resultaten voor handdoek bedrukken

handdoek bedrukken
Fotohanddoek stel gemakkelijk je eigen handdoek samen.
Je eigen tekst en foto op een handdoek en binnen 3 werkdagen in huis. Prachtige kwaliteit 70x140 of 100x50 handdoek. De handdoek wordt all over aan 1 kant bedrukt. De handdoek blijft zacht, bruikbaar en is tot 60 graden wasbaar.
Personaliseren van je handdoek of badjas met naam, logo of tekst!
Personaliseren van handdoek of badjas: een gegarandeerd succes! Wij personaliseren/borduren naam, logo of vignet op badjassen, handdoeken, douche of badlakens. De badjas kan aan de voor en rugzijde geborduurd worden. Fijn om een badjas of handdoek zo tot een persoonlijk cadeau te maken.
Handdoek bedrukken? Bestellen bij Allgifts!
Een handdoek met logo is een leuk geschenk voor een werknemer of relatie die vaak op zakenreis gaat, zodat ze onderweg altijd een frisse handdoek bij zich hebben. In de online webshop van Allgifts laat u gemakkelijk een handdoek bedrukken met uw bedrijfslogo!
Bedrukte handdoek.
Handdoeken, gedrukte handdoeken, een handdoek met naam, badhanddoek met naam, badlaken met naam, handdoek met logo, handdoek met tekst, strandlaken bedrukken, badhanddoek bedrukken, badlaken bedrukken, bedrukte handdoeken, bedrukte handdoek, zeefdrukken op handdoek, badstof handdoek, gadgets relatiegeschenk, handdoek bedrukken, promotieartikel relatiegeschenk, relatiegeschenk badjas, relatiegeschenk bedrukken, relatiegeschenk bedrukt, relatiegeschenk handdoek, handdoek souvenir, handdoek sport, handdoeken bedrukken, nog meer handdoeken bedrukken.
Handdoeken bedrukken Van Helden Relatiegeschenken.
Uw relaties zullen de gepersonaliseerde handdoek met opdruk zeker waarderen. Van strandlaken bedrukt met logo tot sporthanddoek met naam. In het assortiment vindt u diverse relatiegeschenk handdoeken in allerlei kleuren en maten. Zo kunt u badhanddoeken bedrukken voor een groot bereik.
Handdoeken borduren met uw naam of logo goedkoop snel.
Handdoeken borduren of bedrukken? Het bedrukken van de handdoeken op de badstof zelf is helaas niet mogelijk. De opdruk zal dan op de band van de handdoek bedrukt worden in maximaal 1 kleur. Dit wordt vaak gedaan in het geval van een tekst of een logo zonder al teveel details.
Handdoeken bedrukken borduren YourSurprise.
Vervolgens bepaal je of je die wilt laten bedrukken of borduren. Alle handdoeken van YourSurprise zijn gemaakt van katoenen badstof van hoogwaardige kwaliteit. Want een handdoek moet natuurlijk wel lekker zacht zijn en lang meegaan. Een bedrukte of geborduurde handdoek is een geschikt cadeau voor allerlei gelegenheden.
Handdoeken borduren: snel geregeld bij PrintStitch.
In de winkel kunnen we je alle informatie geven over de mogelijkheden van handdoek borduren of het logo op een badjas borduren. Als een programma eenmaal gemaakt is, kan je natuurlijk het logo ook op andere textiel borduren en bijvoorbeeld een set van douchelaken badjas in dezelfde kleur met het logo laten maken. Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een aanbieding als je meerdere badjassen of handdoeken met dezelfde borduring wilt bestellen, vul hiervoor het contactformulier in. Print Stitch textieldrukkerij, de specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

Contacteer ons