Zoeken naar handdoek bedrukken

handdoek bedrukken
Badtextiel Handdoeken Borduren Naam of Logo Blok Borduren.
Een logo op handdoeken bedrukken is kwalitatief minder duurzaam, daarom kiezen wij er voor om logo's' op handdoeken te borduren. Ook particulieren kunnen bij ons een handdoek met naam bestellen. Bestel nu hotel textiel en horeca textiel met geborduurd logo.
Handdoeken bedrukken / bedrukt met logo Lavistarelatiegeschenken.nl.
Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van handdoeken, die u als relatiegeschenk aan uw zakenpartners kan geven? Een handdoek komt altijd van pas, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een kleine handdoek in de keuken of een grotere variant voor het douchen.
Handdoeken borduren met uw naam of logo goedkoop snel.
Handdoeken borduren of bedrukken? Het bedrukken van de handdoeken op de badstof zelf is helaas niet mogelijk. De opdruk zal dan op de band van de handdoek bedrukt worden in maximaal 1 kleur. Dit wordt vaak gedaan in het geval van een tekst of een logo zonder al teveel details.
Handdoeken bedrukken of borduren met logo of tekst.
Vermelde prijzen gelden bij afname vanaf 25 stuks tenzij anders vermeld en zijn excl. Birkstraat 101a 3768 HD Soest. Onze andere promotionele artikelen: Pennen bedrukken BIC pennen bedrukken Sheaffer pennen bedrukken Paraplu's' bedrukken Powerbanks bedrukken Handdoeken bedrukken. Powered By 4EasyHosting.
Handdoek bedrukken? Bestellen bij Allgifts!
Zo kunt u bij Allgifts ook een keukendoek bedrukken met uw logo en in de bedrijfskantine hangen en kunt u in onze webwinkel ook washandjes bedrukken met uw logo. Een handdoek met logo is een leuk geschenk voor een werknemer of relatie die vaak op zakenreis gaat, zodat ze onderweg altijd een frisse handdoek bij zich hebben.
Bedrukte handdoek.
Handdoeken, gedrukte handdoeken, een handdoek met naam, badhanddoek met naam, badlaken met naam, handdoek met logo, handdoek met tekst, strandlaken bedrukken, badhanddoek bedrukken, badlaken bedrukken, bedrukte handdoeken, bedrukte handdoek, zeefdrukken op handdoek, badstof handdoek, gadgets relatiegeschenk, handdoek bedrukken, promotieartikel relatiegeschenk, relatiegeschenk badjas, relatiegeschenk bedrukken, relatiegeschenk bedrukt, relatiegeschenk handdoek, handdoek souvenir, handdoek sport, handdoeken bedrukken, nog meer handdoeken bedrukken.
Handdoeken bedrukken Van Helden Relatiegeschenken.
Uw relaties zullen de gepersonaliseerde handdoek met opdruk zeker waarderen. Van strandlaken bedrukt met logo tot sporthanddoek met naam. In het assortiment vindt u diverse relatiegeschenk handdoeken in allerlei kleuren en maten. Zo kunt u badhanddoeken bedrukken voor een groot bereik.
Handdoek met naam! Handdoek borduren met naam?
Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren handdoeken welke voorzien kan worden van een eigen borduurwerk. Hieronder komt u meer te weten over het maken van een handdoek met naam, de specificaties van de handdoek en verdere mogelijkheden.

Contacteer ons