Meer resultaten voor shirt baby bedrukken

shirt baby bedrukken
BABY SHIRT Bestel met jouw eigen foto en tekst YourSurprise.nl.
Laat een schattig baby shirt bedrukken met naam, foto, tekst of eigen ontwerp! Laat hier het leukste baby shirt bedrukken, precies zoals jij hem wil! Een baby T-shirt met je eigen ontwerp is een origineel cadeau voor iedere baby of peuter.
T-shirt Baby bedrukken.
Om het shirt makkelijker aan en uit te kunnen trekken zitten er op de linker schouder drukkertjes van nikkelvrij materiaal, waarmee de opening voor het hoofd kan worden vergroot. Het enige dat jouw papa of mama moet doen is jouw naam laten bedrukken op de voorzijde van het T-shirt. De afmetingen zijn indicatief, met een tolerantiemarge van 25, cm. Wat worden ze snel groot. Ga daarom snel naar onze ontwerp module en ontwerp zelf het mooiste Baby T-shirt!
Babykleertjes bedrukken met teksten, Baby shirtjes laten drukken met eigen persoonlijke tekst of Babykleding met foto's.'
Een leuk cadeautje om te geven bij de geboorte aan de nieuwe ouders of als bedankje van de ouders aan alle mensen die gelukwensen hebben gebracht zijn kleine houten geboorteklompjes. De kompjes zijn te bedrukken met de naam en geboortedatum van uw baby.
T-shirt bedrukken en kleding ontwerpen.
Eigen teksten, foto's' en bedrijfslogo's' kunt u laten bedrukken in alle kleuren. En wat betreft de kwaliteit zit u bij ons altijd goed. Of u nu 1 t-shirt of meerdere truien bestelt, we leveren altijd de beste kwaliteit bedrukking op de beste kleding.
Baby T-shirt bedrukt met je eigen tekst of logo Tshirtdeal.
Bij Tshirtdeal ontwerp je zon uniek baby T-shirt gewoon zelf. Wij kunnen jouw baby T-shirt bedrukken met een leuke tekst of een grappige afbeelding. Deze kleine shirtjes zijn verkrijgbaar in 10 kleuren in verschillende maten voor kindjes tot 2 jaar.
Babykleding: de leukste artikelen voor de allerkleinsten Tshirtdeal.
Baby Hoodie met rits ontwerpen en bedrukken. Baby jongen t-shirt. Baby meisje t-shirt. Baby muts 1 knoop incl. Baby muts 2 kleuren, 1 knoop incl. Baby romper bedrukken. Baby t-shirt lange mouw ontwerpen en bedru. Baby T-shirt ontwerpen en bedrukken.
T-shirt korte mouw met naam Bedrukte baby en kinderkleding met tekst simply colors.
Een mooi shirt met keurige print Van degelijk materiaal. Precies zoals besteld geleverd. 6 dagen geleden. Super product Geheel naar eigen wens samen te stellen en snelle levering. 1 week geleden. Ziet er prachtig uit, ik heb een hele blijde dochter. 1 week geleden. Makkelijk om het T-shirts op de site te ontwerpen, snelle levering en goede kwaliteit. 1 week geleden. Fijne kwaliteit, mooi zacht, print is goed en duidelijk. 1 week geleden. Super net en dik t shirtje staat hem geweldig. N Van der zwaan. 1 week geleden. Zeer mooie kwaliteit en mooi gedrukt. Leona Sieben van der Burgt. 1 week geleden. Mooie kwaliteit en opdruk! 1 week geleden. Super kwaliteit en helemaal naar eigen smaak! Toon de laatste beoordeling. Toon alle beoordelingen. De t-shirts met met korte mouw zijn verkrijgbaar in alle baby en kindermaten en met een tekst of naam naar keuze te bedrukken.
Baby T-Shirt bedrukken of borduren bij Textieldrukkerij T-Company T-Company.
Bedrukt of onbedrukt en ze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Voor iedere leeftijd hebben we een leuk shirt! Zoekt u iets anders? We hebben ook dames t-shirts, kinder t-shirts, tank tops en goedkope t-shirts. Baby Bib BabyBugz BZ12.

Contacteer ons