Meer resultaten voor stof bedrukken

stof bedrukken
Stof bedrukken Drukzo.
Stof bedrukken met je eigen full colour design. De mogelijkheden zijn nu eindeloos. Wil jij altijd de meest unieke prints en stoffen in jouw shop of kraam? Dan ben je bij Drukzo aan het juiste adres. Je hebt keus uit diverse soorten katoen; voor ieder wat wils.
Stoffen printen per meter Sign Magazine.
Geertje Dokter maakte de schetsen voor 200 overhemden op basis van de afbeelding genaamd Horn of Plenty die op de binnengevel van De Markthal prijkt. De stof voor de overhemden liet ze bedrukken bij Print Unlimited. Het leverde Dokter vervolgopdrachten op voor kleding met een opvallende print, die ze eveneens bij Print Unlimited hoopt uit te voeren.
Digitaal drukken op stof Print Unlimited.
Print je eigen producten. In onze OUTLET kunt u nu de stoffen vinden die uit de collectie gaan. Wacht niet te lang, want op op! Team Print Unlimited. Prachtig groen in het voorjaar Boogvorming in de stof. Hoe werkt het?
Vlaggen en stoffen bedrukken natuurlijke materialen Pixartprinting.
stomen met milde middelen, en niet. samen met ander wasgoed te wassen. Sterke en stevige stof met een gemengde textuur waardoor de stof duurzamer is en er speciaal uitziet. Samenstelling: 52% LINNEN. en 48% KATOEN. Gewicht per strekkende meter: 240 gr/m.
By MiekK: DIY: Zelf Stof Bedrukken.
Leuk om te doen, niet moeilijk, snel klaar en vooral heel erg verslavend: zelf stof bedrukken! Als je eenmaal begint zijn de mogelijkheden eindeloos. Varieer met kleuren en patronen en maak je stoffen, en dus je creaties, persoonlijk en uniek!
Sportshirt bedrukken? Sport Print Dongen Textielprint.
Wij zetten ons in om samen met jou de juiste boodschap over te brengen met bedrukte textielproducten. Behalve bedrijfs en sportkleding, bedrukken wij ook ludieke ontwerpen op ander textiel. Dankzij de verschillende technieken is er altijd een product dat qua uitstraling aansluit op je wensen.
Textielbedrukking LowieKopie.
Kleuren en modellen kunnen afwijken van het product. Het bedrukken van eigen textiel is nadrukkelijk op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor opmaak en spelfouten in aangeleverde bestanden. Op onze producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Stof bedrukken met je unieke ontwerp op diverse soorten stof.
Het is niet waarschijnlijk dat de kleur precies overeenkomt met je scherm of printer tenzij je over een gekalibreerde monitor beschikt, er zijn grenzen aan het bedrukken van stof waar je rekening mee moet houden. Print je ontwerpen op stof. Stof bedrukken zoals jij wil.

Contacteer ons