Op zoek naar stof bedrukken?

stof bedrukken
de dromenfabriek: Zelf je eigen stof ontwerpen.
Maak een rechthoek die precies de afmeting heeft van de stof die je wilt bedrukken. Als je een rechthoek maakt en deze selecteert kan je in de menubalk bovenin bij W width de breedte invoeren en bij H hight de hoogte invoeren.
Ontwerp je eigen stof! Knipmode.
Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen. Ontwerp je eigen stof! Marlou Jacobs januari 12, 2016. Zelf stoffen laten bedrukken; het leek altijd zon ver-van-mijn-bed-show. Maar inmiddels is het proces heel laagdrempelig geworden en zelfs voor enkele meters makkelijk te doen.
Vlaggen en stoffen bedrukken natuurlijke materialen Pixartprinting.
Gewicht per strekkende meter: 240 gr/m. We raden aan de artikelen te laten. stomen met milde middelen, en niet. samen met ander wasgoed te wassen. Lichte stof, die fris en droog aanvoelt, en zacht doch scheurbestendig is. Samenstelling: 100% KATOEN.
Print Meubelstof Wij Drukken Elk Ontwerp In De Hoogste Kwaliteit.
Met print stof zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op de meubelstof, van bank tot stoel of kussen. Of op akoestische panelen. Laat ons u inspireren. Van ontwerp naar duurzame oplossing. Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van interieurstoffen gaat!
Textielprinttechnieken Sport Print uit Dongen Shirts bedrukken.
Door de druk en de hitte laat de inkt los van het transferpapier en hecht het zich aan de stof. Deze techniek is zeer geschikt voor het bedrukken van allerlei artikelen in kleinere of grote oplages of voor het bedrukken van gedetailleerde logos en afbeeldingen, zoals b.v.
TEXTIEL BEDRUKKEN met eigen foto en tekst YourSurprise.nl.
Zo maak je voor ieder interieur een prachtig textielcadeau! Het maakt niet uit of je nu iets zoekt voor een verjaardag, jubileum of bruiloft en of het bestemd is voor een baby, kind, man of vrouw. Voor iedere gelegenheid vind je een textielcadeau dat je kunt laten bedrukken met een eigen ontwerp.
Zelf stof bedrukken Creatips.nl.
Zelf stof bedrukken. Zelf stof bedrukken. Zelf stof bedrukken. Creƫer je eigen textiellijn. Opgepast, als je eenmaal aan dit project begint kun je niet meer stoppen! Dit werkt echt verslavend; Je zult snel ontdekken dat mogelijkheden eindeloos zijn met textiel bedrukken.
By MiekK: DIY: Zelf Stof Bedrukken.
Leuk om te doen, niet moeilijk, snel klaar en vooral heel erg verslavend: zelf stof bedrukken! Als je eenmaal begint zijn de mogelijkheden eindeloos. Varieer met kleuren en patronen en maak je stoffen, en dus je creaties, persoonlijk en uniek!

Contacteer ons